TRENER PARTIZANA DETALJNIJI NEGO IKADA: Stanojević pričao o Nathu, Bajbeku, koroni, Spartaku... VIDEO
Foto: Partizan. rs

konferencija

TRENER PARTIZANA DETALJNIJI NEGO IKADA: Stanojević pričao o Nathu, Bajbeku, koroni, Spartaku... VIDEO

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da očekuje dobru i atraktivnu utakmicu protiv Spartaka.

"Spartak je u poslednje vreme u vrhu srpskog fudbala. Gaje ofanzivan stil igre, sa dosta igrača ulaze u završnicu. Dobro izgledaju i sigurno će biti dobra i atraktivna utakmica", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Partuzana sutra gostuju Spartaku u utakmici 14. kola Super lige Srbije.

Stanojević na tom meču neće moći da računa na četvoricu igrača pošto su na korona virus pozitivni Vladimir Stojković, Milan Smiljanić, Lazar Marković i Lazar Pavlović.

"Kad smo saznali da je Stojković pozitivan, testirali smo se na svaka tri dana, ne želimo da se nešto loše... Samo Lazar Pavlović u ovom trenutku ima simptome, ima temperaturu, ostali su bez simptoma i dobro se osećaju. Ponovo ćemo se testirati za tri dana i videćemo u kom pravcu idemo", rekao je Stanojević.

foto: Partizan. rs

"Specifična je situacija. Prilagodjavamo se, imamo dosta igrača u kadru", dodao je on.

Upitan da li očekuje da Bibras Natho "pogura" Partizan u finišu jesenjeg dela šampionata, Stanojević je rekao da je on "sve bolji na utakmicama i treninzima ove nedelje".

"Malo smo ga na prethodnom meču približili protivničkom golu, videćemo i sada... Značilo bi nam dosta da nas pogura njegovim kvalitetom i novijom svežinom", rekao je Stanojević.

Nakon meča sa Spartakom sledi reprezentativna pauza, a Stanojević je naveo da mu odlazak velikog broja igrača sada neće predstavljati problem.

"Prošli put je bio, jer ih nisam poznavao, nisu znali moj način rada. Sada nije problem, bitno je samo da se vrate zdravi", rekao je Stanojević.

Trener Partizana je naveo da očekuje da će Miloš Jojić biti spreman posle pauze i najavio da će Sejduba Suma imati kontrolni pregled 9. novembra.

"Nadam se da će se i Baebek vratiti ranije, kao što je bio slučaj sa Banjakom, pa je naš medicinski tim odradio dobar posao", rekao je trener Partizana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track