UKLETI REAL U ROZE DRESOVIMA: Kraljevski klub igrao tri puta u pink kombinaciji i sva tri puta je poražen!
Foto: EPA / EFE

agonija

UKLETI REAL U ROZE DRESOVIMA: Kraljevski klub igrao tri puta u pink kombinaciji i sva tri puta je poražen!

Fudbal -

Fudbaleri iz Madrida u rezervnoj garnituri izgubili od Valensije, Kadiza i Mančester sitija

Navijači Reala iz Madrida putem društvenih mreža traže da njihovi miljenici više ne igraju u rezervnoj roze garnituri dresova. Posle ubedljivog poraza od Valensije (1:4) na gostovanju, simpatizeri "kraljevskog kluba" navode zanimljive podatke.

Naime, Real je dosad igrao tri puta u roze dresovima i sve tri utakmice je izgubio. Protiv Mančester sitija u Ligi šampiona, te protiv Kadiza i Valensije u prvenstvu Španije.

foto: EPA / EFE

Što se tiče utakmice u nedelju uveče, može se reži da je Real igrao, a Valensija davala golove. Posed lopte bio je 65 odsto za Real, u odnosu na 35 odsto za Valensiju. Madriđani su poveli preko Karima Benzeme, a onda je Kike Soler iz tri penala, sva tri posle intervencije VAR bio siguran, dok je četvrti pogodak za "slepe miševe" delo Rafaela Varana, tačnije njegov autogol.

Srpski fudbaler Luka Jović na terenu se našao od 83. minuta, kada je meč već uveliko bio rešen. S obzirom na dešavanja na terenu, čudi što mu Zinedin Zidan ranije nije ukazao šansu.

Španski mediji pišu da u svlačionici Reala vlada veliki razdor među igračima, te da ekipa pod vođstvom Zinedina Zidana izgleda kao ruina. Zameraju Francuzu na njegovim samoubilačkim rotacijama, a pod konstantnim kritikama su Marselo, Isko i Rafael Varan. Očigledno je da Real ne može da igra bez Kazemira i da nema dostojnu zamenu za Brazilaca. Po prvi put, mediji nisu napali Luku Jovića, čak zameraju Zidanu što Srbina nije uveo ranije, da makar pokuša da preokrene tok utakmice.

Biće zanimljivo u La ligi posle reprezentativne pauze, jer u subotu 21. novembra, Real gostuje Viljarealu, a Barselona Atletiko Madridu.

Kurir sport / A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track