ŠTA ĆE REĆI KRIZNI ŠTAB? Scena koja je ŠOKIRALA Srbiju: Pun stadion na derbiju okružne lige, neverovatna BAHATOST domaćina! FOTO
Foto: Facebook

rade šta hoće

ŠTA ĆE REĆI KRIZNI ŠTAB? Scena koja je ŠOKIRALA Srbiju: Pun stadion na derbiju okružne lige, neverovatna BAHATOST domaćina! FOTO

Fudbal -

Neverovatna scena desila se na utakmici 5. lige Srbije.

Ceo svet muku muči sa pandemijom koronavirusa, sportske manifestacije održavaju se uz najstrožije mere kontrole i bez publike, pa je prosto neverovatno šta se dešava u u utkmicama nižih srpskih liga.

Tako je lokalni derbi devetog kola Pčinjske okružne lige u Trnovcu između domaćeg Trnovca i Lugine iz Bujanovca gledalo više od 1.000 ljudi!

Derbi meč ovog ranga takmičenja očigledno je mogao da prati svako ko je hteo. Nije bilo socijalnog distanciranja, a na fotografiji se može videti i da je retko ko nosio masku.

Navijači su se okupili u kop iza gola, a čak su imali i zastavu sa imenom svog kluba i grupe.

foto: Facebook

U Trnovcu prema poslednjem popisu živi oko 6.700 ljudi, od čega je više od 99 odsto njih albanske nacionalnosti

Zbog korona virusa situacija u Pčinjskom okrugu je posebno alarmantna poslednjih dana, zbog čega je Krizni štab u više navrata apelovao na ljude da se ponašaju odgovorno, da nose maske, da drže distancu i pridržavaju se svih mera.

Videćemo kaoko će reagovati posle ovako bahatog ponašanja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track