GDE SI, MESI?! IZVINI, NISMO TE PREPOZNALI! Srpski fudbaler zapalio mreže: Pojačali su se, ali nisu to igrači... Sad sam ja tu!
Foto: Instagram

HIT

GDE SI, MESI?! IZVINI, NISMO TE PREPOZNALI! Srpski fudbaler zapalio mreže: Pojačali su se, ali nisu to igrači... Sad sam ja tu!

Fudbal -

Fudbaleri Dubočice doživeli su ubedljiv poraz na gostovanju u Sremskoj Mitrovici (3:0), a jedan od glavnih krvaca za to je fudbaler gostujućeg tima Nenad Kačar, koji je ozbiljno motivisao fudbalere protivničkog tima.

Fudbaleri iz Leskovca bili su ubeđeni da će lagano savladati Radnički na gostovanju, potcenili su protivnika i to im se obilo o glavu.

Naime, 18-godišnji fudbaler Dubočice Nanad Kačar pred duel je bio prilično arogantan. Bio je ubeđen u siguran trijufm svog tima, pa je sa nipodaštavanjem govorio o protivniku.

"Oni su jedna slabija ekipa, doveli su neka pojačanja, ali to nisu igrači. Idemo po tri boda. Na prošloj utakmici nam je falilo nešto... Završnica. Sad sam ja tu, idemo da uzmemo sva tri boda", izjavio je samouvereni Kačar pred meč.

Naravno, snimak je došao do igrača Radničkog, koji su bili silno motivisani da se osvete.

Spakovali su tri komada arogantnim gostima, a "Mesi" iz Dubočice je zamenjen na poluvremenu.

Pogledajte konferenciju koja je nasmejala ljubitelje fudbala u Srbiji:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track