GOLMAN PARTIZANA O DANIMA POD KORONA VIRUSOM: Zarazio sam se, a imao sam antitela (FOTO)
Foto: Starsport©

GLOBALNA PANDEMIJA

GOLMAN PARTIZANA O DANIMA POD KORONA VIRUSOM: Zarazio sam se, a imao sam antitela (FOTO)

Fudbal -

Golman Partizana Vladimir Stojković otkrio je da se zarazio korona virusom, uprkos tome što je imao antitela.

"Imao sam antitela i doktori smatraju da sam imao koronu, ali negde na samom početku pandemije, možda čak u januaru ili februaru, dok smo bili na pripremama u Dohi ili na Zlatiboru. Tada je bilo asimptomatski i bolest je samo prošla kroz mene. Ni sam ne znam kako sam se zarazio jer sam bio jako disciplinovan - nosio sam masku neprekidno, u autobusu, na treninzima. Saigrači su mi se stalno smejali zbog toga. Kada na pauzi tokom putovanja stanemo na pumpu, svi kupuju hranu ili piće, a ja sredstvo za dezinfekciju pa im svima prskam ruke", rekao je Stojković za televiziju K1.

foto: Profimedia

On je objasnio kako je osetio simptome i dobio temperaturu.

"Ujutro sam se probudio malaksao i imao sam groznicu. Bilo mi je hladno. Bila je to subota ujutro i tog dana smo imali utakmicu. Istuširao sam se na brzinu i bilo mi je malo bolje. Ali kada sam ušao u svlačionicu ponovo mi je postalo hladno. Doktor mi je izmerio temperaturu i kada je video da je povišena, rekao mi je da ne mogu da igram" Iz preventivnih razloga me je poslao kući, a tada je počeo pakao, dodao je golman crno-belih.

foto: Porfimedia

"Tri dana sam neprekidno imao temperaturu 38,9 ili 39,1. Prvi put mi se u životu desilo da toliko dugo imam tako visoku temperaturu. Mučno i iscrpljujuće. Nisam mogao da spavam, imao sam stravične bolove u mišićima pa sam se na svakih pet minuta okretao i prevrtao po krevetu. Ne daj bože nikome", poručio je nekadašnji reprezentativac.

(Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track