SANOGO PRED KUP: Navijačima se sviđa naša igra, mlađi greše, to je normalno
Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

nove obaveze

SANOGO PRED KUP: Navijačima se sviđa naša igra, mlađi greše, to je normalno

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Seku Sanogo kaže da se nada da će i u Kupu Srbije njegov tim nastaviti sa dobrim igrama i preneti ih iz Superlige.

Sanogo je, govoreći za zvanični sajt srpskog šampiona istakao da će dobri rezultati biti motiv više za nastavak sezone.

- U ponedeljak nas očekuje i duel u Kupu Srbije, a verujem i da ćemo na trećem frontu nizati uspešne rezultate. Dali smo do sada i veliki broj golova što dovoljno govori o našem stilu igre koji se navijačima, po reakcijama, izuzetno dopao - rekao je Sanogo.

Dodaje da je tim kvalitetan, a da vremenom napreduje. Dobra utakmica protiv Slovana i tesna pobeda nad Gentom to i potvrđuju.

Međutim, bilo je i određenih grešaka, zbog kojih je Zvezda primala golove, nekoliko ih je napravio Strahinja Eraković, ali i kroz to sa talentovanim igračima prosto mora da se prođe.

- Istakao bih da sam, kao jedan od iskusnijih, prezadovoljan igrama mladih fudbalera koji uz nas starije stiču iskustvo kako bi bili sigurni nosioci igre u budućnosti, a verujem da će u tome i uspeti. Treba da nastave da rade, iako ponekad greše ali to je normalno kada imate mlade talentovane fudbalere i verujem da Zvezda ima sigurnu budućnost - rekao je Sanogo.

Zvezda u ponedeljak 16. novembra u šesnaestini Kupa Srbije igra protiv Zlatibor Čajetine na svom terenu, a meč počinje u 17 časova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track