ZVEZDI BAŠ LEŽI VOJVODINA: Crveno-beli RASPUCANI protiv Novosađana!
Foto: Fk. Crvena zvezda

STATISTIKA

ZVEZDI BAŠ LEŽI VOJVODINA: Crveno-beli RASPUCANI protiv Novosađana!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde, posle kraće reprezentativne pauze, nastavljaju borbu za novu šampionsku titulu.

Još mnogo koraka je ispred crveno-belog tima, a prvi rival je trenutno drugoplasirani tim Superlige – Vojvodina, protiv koje su čak sedmorica sadašnjih fudbalera Zvezde postigli golove za radost svojih navijača.

Gelor Kanga, Ričmond Boaći, Milan Pavkov, El Fardu Ben, Marko Gobeljić, Aleksa Vukanović i Veljko Simić – fudbaleri koji su u prethodnim godina tresli mreže novosadskih crveno-belih. .

Najviše golova Vojvodini u crveno-belom dresu od ovih sedmorice postigao je El Fardu Ben. Reprezentativac Komora postigao je pet pogodaka na šest mečeva i u svim duelima je zabeležio pobedu.

Sledeći po redu je Milan Pavkov koji je u dresu Crvene zvezde postigao četiri gola protiv Novosađana u pet utakmica pet pobeda. Takođe, visoki centarfor je pravi majstor protiv ekipe Vojvodine, jer se u osam mečeva, koliko je odigrao protiv Vojvodine u dresu Radničkog i Crvene zvezde, upisao u strelce šest puta.

foto: Starsport©

Ričmond Boaći je sledeći po redu kada gledamo broj golova protiv Novosađana. Jedan od najboljih strelaca stranaca postigao je tri gola protiv Vovjodine, a upisao je i jednu asistenciju u ukupno četiri duela i isto toliko pobeda.

Potom sledi Gelor Kanga, momak koji će u svom drugom mandatu u Zvezdi odigrati peti meč protiv Vojvodine, dok je u prethodnih četiri zabeležio isto toliki pobeda, dva gola i dve asistencije.

Momak koji ima najviše trijumfa nad “Lalama” u crveno-belom dresu je Marko Gobeljić. Sedam puta je Kraljevčanin nastupio protiv Vojvodine i sedam puta izašao kao pobednik, a zabeležio je gol i dve asistencije.

Sledeći po učinku je Zvezdino dete Veljko Simić, koji je u prethodnom periodu nastupio tri puta protiv Novosađana, tri puta je pobedio, dva puta je asistirao i jednom postigao gol.

Takođe, sedmi fudbaler koji se pokazao motivisan protiv Vojvodine je Aleksa Vukanović. Korpulentni napadač je u tri meča u crveno-belom dresu zabeleio tri pobede na kojima je upisao gol i asistenciju. Takođe, dok je nastupao za kruševački Napredak, Vukanović je dva puta pogodio mrežu Vojvodine i to u utakmicama kada je upravo on odlučio pobednika.

STRELCI PROTIV VOJVODINE:

El Fardu Ben – 6 utakmica – 5 golova

Milan Pavkov – 5 utakmica – 4 gola

Ričmond Boaći – 4 utakmice – 3 gola, 1 asistencija

Gelor Kanga – 4 utakmice – 2 gola 2 asistencije

Marko Gobeljić – 7 utakmica – gol, 2 asistencije

Veljko Simić – 3 utakmice – gol, 2 asistencije

Aleksa Vukanović – 3 utakmice – gol i asistencije

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track