RUSI POTVRDILI PISANJE KURIRA: Grof Božović ima najveće šanse da postane selektor Srbije!
Foto: Crvenazvezdafk.com

prvi favorit

RUSI POTVRDILI PISANJE KURIRA: Grof Božović ima najveće šanse da postane selektor Srbije!

Fudbal -

Mediji iz Moskve iz Sankt Peterburga tvrde da bi nekadašnji trener Crvene zvezde i brojnih ruskih klubova u decembru trebalo da preuzme brigu o srpskoj reprezentaciji

Ruski mediji pišu da je Miodrag Božović najozbiljniji kandidat za selektora fudbalske reprezentacije Srbije. Tačnije, potvrdili su pisanje Kurira od četvrtka, kada smo analizirajući poziciju najboljih srpskih trenera doneli zaključak da je nekadašnji trener Crvene zvezde, te brojnih ruskih klubova, idealan za selektora srpskih fudbalera.

Ruski portal "Čempionat" poziva se na svoje izvore i piše isto ono što i Kurir pre tri dana, da je Miodrag Grof Božović u najužem krugu kandidata i da se odlično kotira među ostalim trenerima.

foto: FSS

- Sve će se znati u decembru, Miodrag je na užem spisku kandidata - poše Čempionat.

Istu informaciju prenela su još dva vrlo uticajna medija - "Sport" iz Moskve i "Gazeta" iz Sankt Peterburga.

foto: http://www.kc-camapa.ru

Miodrag Božović (52) osvojio je titulu sa Crvenom zvezdom 2016, kada je u nezaboravnoj sezoni ostvario istorijsku prednost nad najvećim rivalom Partizanom od 32 boda, koliko je iznosila najveća razlika u jednom delu sezone. Njegova karijera traje 20 godina, a u Rusiji je vodio čak sedam klubova - Amkar, Moskvu, Dinamo, Rostov, Lokomotivu, Arsenal i Krila Sovjetov.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track