OVO SMO ČEKALI: Posle debakla fudbalera Srbije OGLASIO se i bivši selektor
Foto: EPA

izneo stav

OVO SMO ČEKALI: Posle debakla fudbalera Srbije OGLASIO se i bivši selektor

Fudbal -

Nekadašnji selektor Srbije Slavoljub Muslin oglasio se o aktuelnim dešavanjima u srpskom fudbalu i podržao svog nekadašnjeg fudbalera Nemanju Vidića koji je kritikovao aktuelno rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije.

Muslin, koji je jedan od retkih selektora koji je smenjen nakon što se sa reprezentacijom Srbije kvalifikovao na Svetsko prvenstvo u Rusiji, kaže da ga nije iznenadila reakcija Vidića koji je konstatovao da u srpskom fudbalu ništa ne valja.

- Vidić je, pre svega, izuzetno pravedan čovek. Očigledno je da ga boli sve ovo što se dešava u srpskom fudbalu. U potpunosti se slažem sa svim što je naveo u svom obraćanju fudbalskoj Srbiji - ističe Muslin.

- Nemanju Vidića sam još 2001. godine trenirao u Zvezdi, pošto je bilo jasno da je u omladinskom pogonu dominantan igrač. Izuzetno ga cenim kao čoveka i kao fudbalera. Podatak da je poneo i kapitensku traku Mančester junajteda, a i da je izabran za najboljeg defanzivnog fudbalera svih vremena ovog slavnog kluba, dovoljno govori o njemu - dodaje Muslin.

Proslavljeni trener Crvene zvezde napominje da je završio sa srpskim fudbalom.

- Mene odavno ne interesuje rad u srpskom fudbalu i sa te strane nemam nikakve zadnje namere kada pričam o onome na šta je Nemanja Vidić pre dva dana direktno ukazao. Ja sam sa srpskim fudbalom, dakle, završio. Ali, jednostavno, boli i mene sve ovo, kao čoveka i trenera. Apsolutno niko ne treba da sumnja u iskrenost Vidićevih reči. On je jednostavno takav, pošten do srži. Tog čoveka možeš da uzmeš pod ruku i sa njim ideš u rat - slikovit je Slavoljub Muslin.

Kurir sport / Večernje novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track