PARTIZANU NOĆNA MORA, ZVEZDI RUTINA: Ovo je skor Nenada Lalatovića protiv večitih rivala!
Foto: Starsport

STATISTIKA

PARTIZANU NOĆNA MORA, ZVEZDI RUTINA: Ovo je skor Nenada Lalatovića protiv večitih rivala!

Fudbal -

Nenad Lalatović i u svom drugom mandatu na klupi Vojvodine postiže odlične rezultate

Sve je to krunisano letos osvajanjem nacionalnog kupa kada je u finalu savladao Partizan nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca i osvojio prvi trenerski trofej u karijeri.

Zanimljivo je da temperamentni stručnjak ima pozitivan skor sa Partizanom na klupi, dok mu je njegov voljeni klub Crvena zvezda prava noćna mora

Teoretičari zavere ovde će posegnuti za Lalatovićevom "demotivacijom" i navodnim "puštanjem" kluba za koji navija,

Posle Kupa, u novoj sezoni je Lalatović uspeo još jednom da porazi Partizan, u onoj burnoj utakmici rezultatom 3:2, poslednjoj za Savu Miloševića na klupi ekipe iz Humske.

foto: Starsport

Lalatović se ponavlja kao najteži rival Partizanu, ne propušta da pomene koliko je uvek motivisan za crno-bele, tu energiju prenosi i na svoje igrače, pa je i ishod u skoro polovini odigranih mečeva protiv Partizana bio pozitivan po temperamentnog trenera.

Od kad je uplovio u profesionalne trenerske vode, Lalatović protiv Partizana ima 9 pobeda, 10 poraza i 3 remija.

Prvi sudar protiv crno-belih imao je još u vreme kad je vodio Donji Srem, to mu je bio i prvi trenerski angažman, poražen je tada 4:1 u okviru Kupa, da bi prvu pobedu nad crno-belima upisao kao šef struke Napretka godinu i po dana kasnije, 2:0, kojom je "pogurao" Zvezdu do prve titule posle šestogodišnje dominacije Partizana.

Bio je to, ispostaviće se, početak velikog rivalstva Lalatovića i Partizana koje je kulminiralo na kup finalu na "Čairu", najburnijom i najvažnijom utakmicom ovih rivala.

foto: Nemanja Ilić/Kurir

Lalatović, ipak, ne može da se pohvali tako dobrim učinkom kada je reč o utakmicama sa svojim bivšim klubom Zvezdom.

Tek dve pobede je dosad ostvario Lalatović protiv crveno-belih, sa Voždovcem i Vojvodinom u prvom mandatu na klupi Novosađana, a poraz u nedelju na "Karađorđu" bio mu je 11. od Zvezde u 15 utakmica.

Lalatovićev učinak protiv večitih rivala

Protiv Partizana: 9 pobeda, 10 poraza, 3 remija

Protiv Zvezde: 2 pobede, 11 poraza, 2 remija

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track