GROBARI UPALI U LEGLO DELIJA! Totalni haos: Dve stotine huligana uništilo sve MURALE, čak i JAGODIN! Reagovala i POLICIJA!
Foto: Kurir Sport/Dejan Ignjatović

UŽAS

GROBARI UPALI U LEGLO DELIJA! Totalni haos: Dve stotine huligana uništilo sve MURALE, čak i JAGODIN! Reagovala i POLICIJA!

Fudbal -

Grupa navijača Partizana popularnih " Grobara upala je u naselje Kotež poznato kao tvrdokorno jezgro Zvezdinih navijača " Delija".

Naime, juče tokom popodneva se u Kotežu okupila grupa navijača koji su počeli da iscrtavaju grafite na pojedinim objektima u ovom naselju, prenosi "Telegraf".

Prema ovim informacijama Grobari su uništili sve grafite navijača Crvene zvezde, među kojima je i grafit u čast preminulog Marka Ivkovića.

Sugrađani su ovo prijavili i ubrzo je u naselje stigla policijska patrola, koja je zbog većeg broja navijača morala da pozove i pojačanje.

Informaciju dopunjuje i vest portala "Lobi-info.rs" o dešavanjima na levoj obali Beograda, gde se navodi da je u nedelju grupa navijača Partizana iscrtavala grafite na pojedinim zgradama u ovom naselju.

Navodi se da je u međuvremenu još oko 200 navijača sprečeno da uđu u Kotež, nedeleko od MOL benzinske pumpe na Zrenjaninskom putu.

Sva lica su legitimisana i napisane su im prijave, a navodno je većina bila sa leve obale Dunava, iz Padinske Skele, Borče, Krnjače i Koteža.

Kurir sport / Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track