ALBANSKI PROVOKATOR NA STUBU SRAMA U ENGLESKOJ: Odgurnuo saigrača da bi ZAŠTITIO sunarodnika iz protivničkog tima! VIDEO
Foto: Printskrin

džaka opet napravio skandal

ALBANSKI PROVOKATOR NA STUBU SRAMA U ENGLESKOJ: Odgurnuo saigrača da bi ZAŠTITIO sunarodnika iz protivničkog tima! VIDEO

Fudbal -

Granit Džaka, fudbaler albanskog porekla koji igra Arsenal opet je u centru pažnje zbog nefudbalskih stvari.

Naime on je na utakmici protiv Lidsa odgurnuo svog saigrača Kjerana Tirnija kako bi stao u odbranu Albanca koji igra za protivnički tim.

Povod za incident nastao je kada je fudbaler "tobdžija" Pepe startovao nad igračem Lidsa Ezđanom Alioskim, igračem albanskog porekla koji nastupa za selekciju Severne Makedonije.

Igrači Arsenala su se smatrali da je igrač Lidsa odglumio celu situaciju, ali nije bilo pomoći Pepe je isključen.

Na kraju meča Tirni je prišao Makedoncu kako bi raspravio o incidentu, ali je tada na scenu stupio Džaka.

Kada je video da reprezentativac Škotske prilazi igraču Lidsa, Džaka ga je odgurnuo, iako igraju u istom timu, pišu engleski mediji.

Legenda Arsenala Martin Kion izneo je još jednu tezu o ovom incidentu. Poručio je da je Tirni verovatno prišao jer je video da se Džaka i Alioski zajedno smeju i šale, zbog čega se iznervirao, jer je njegov saigrač dobro raspoložen u društvu sa protivničkim igračem koji je izazvao incident.

Ljubiteljima fudbala u Srbiji Džaka je najviše ostao upamćen kada je pogodak Švajcarske protiv Srbije na Svetskom prvenstvu proslavljao simbolom albanskog orla.

Izgleda da ništa iz toga nije naučio.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track