NIKOLA ŽIGIĆ: Promene nisu potrebne, svi su radili dobar posao u Fudbalskom savezu
Foto: FSS

Bivši reprezentativac

NIKOLA ŽIGIĆ: Promene nisu potrebne, svi su radili dobar posao u Fudbalskom savezu

Fudbal -

"Nemam nikakvu sumnju da su u proteklom periodu svi u Fudbalskom savezu Srbije radili dobar posao i da promene nisu potrebne.

Kontinuitet je važžan faktor, sigurno da nikome nije bilo svejedno zbog poraza i neuspeha protiv ŠŠkotske, ali mora se krenuti dalje", poručio je nekadaššnji reprezentativac Nikola ŽŽigić.

"Od 2004. godine bio sam reprezentativac, igrao za držžavni tim osam godina, proššao sam mnogo toga. Onda sam se nedavno vratio da radim u stručnom šštabu A tima ššto je za mene bila posebna čast i privilegija. Kao neko ko je dugo tu odgovorno tvrdim da se Savez uvek trudio da igrači imaju fantastične uslove", rekao je ŽŽigić.

Poraz od ŠŠkotske je jedan od najtžežih trenutaka u mojoj sportskoj karijeri, navodi bivšši golgeter Crvene zvezde, koji je za reprezentaciju odigrao 57 utakmica i postigao 20 golova.

"To je tako u fudbalu. Penali su rulet u kojem su ovog puta ŠŠkoti imali višše sreće. Posle utakmice dugo nismo mogli da verujemo da smo ipak izgubili. Ali i to je sport. Kao što prihvatamo pobede i uspehe, tako moramo da budemo jaki i u situacijama kad je najtežže", istakao je ŽŽigić.

Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track