PRELOMIO UTAKMICU ZA DVA MINUTA! SUMA:Vraćamo veru u sebe i zajedništvo!
Foto: Fk. Partizan

sjajan nastup

PRELOMIO UTAKMICU ZA DVA MINUTA! SUMA:Vraćamo veru u sebe i zajedništvo!

Fudbal -

U utakmici 16. kola Super lige Srbije, ekipa Partizana je savladala TSC rezultatom 0:4 (0:1), a u listu strelaca su se upisali: Holender dva puta,Suma i Asano.

Meč je obeležio povratak Sejdube Sume koji je pri prvom kontaktu sa loptom, nakon što je u 61’ ušao u igru, postiže gol za rezultat 0:2, koji je i prelomio utakmicu.

„Kada smo otišli na reprezentativnu pauzu, otišli smo na neki način rasterećeniji, jer smo tada, u poslednjoj utakmici, odneli pobedu. Međutim, znali smo da dobro moramo iskoristiti taj period i dobro se, i fizički i psihički, pripremiti jer nas čeka opet niz teških utakmica od kojih je prva sa TSC-om. TSC je ekipa koja zna i hoće da igra fudbal i to su i pokazali na utakmici. Za svaku ekipu je najteže kada se protivnik zatvori i kada morate da kružite, da „igrate okolo“, da biste probili bunker. Juče se igrao fudbal, a mi smo, i pored mnogo propuštenih, iskoristili svoje šanse“ , rekao je Sejduba Suma.

On je odmah po ulasku u igru, akcijom sa Jojićem, Holenderom, postigao gol, a minut kasnije i asistirao Holenderu za treći gol crno-belih.

„Sve su to sjajni momci, a mislim da je juče Holender pokazao kakav je igrač i koliko će tek značiti ekipi. Mislim da smo se vratili u poslednjih nekoliko utakmica i da smo pokazali karakter koji nas je ranije krasio. Vraćamo zajedništvo i veru u sebe!“, zaključio je Suma.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track