SRPSKI TRENER U BORBI ZA EVROPSKO PROLEĆE! Nikolić sa Lokomotivom brani treće, a SANJA drugo mesto: Igraćemo na REZULTAT!
Foto: EPA / EFE juanjo Martin

liga šampiona

SRPSKI TRENER U BORBI ZA EVROPSKO PROLEĆE! Nikolić sa Lokomotivom brani treće, a SANJA drugo mesto: Igraćemo na REZULTAT!

Fudbal -

Marko Nikolić srpski trener na klupi moskovske Lokomotive najavio je meč odluke protiv Salcburga u 5. kolu Lige šampiona

Nakon 4. kola Lokomotiva ima 3 boda i nalazi se na trećem mestu u grupi A. Bajern je obezbedio prvo mesto dva kola pre kraja sa maksimalnih 12 bodova, Atletiko je drugi sa 4, a poslednjeplasirani Salburg ima samo bod.

Za treće mesto i proleće u evropi ruskom timu će biti najverovatnije dovoljan I bod, dok bi pobedom definitivno obezbedili treće mesto u grupi i u zavisnosti od rezultata Atletika imali šansu da budu čak i drugi što bi bio nestvaran uspeh srpskog trenera u ovakvoj grupi.

"Pred nama je izuzetno važna utakmica. Nalazimo se u teškom rasporedu i pokušavamo da se nosimo s tim. Nije nam uvek lako, ali verujem u moj tim i da će dati sve od sebe. Ako tako bude slučaj protiv Salcburga nadam se da ćemo zaslužiti dobar rezultat", rekao je Nikolić pred meč.

Nikolić je o Salcburgu govorio biranim rečima

"Veoma je dobar tim, gledali smo ga. Potrebna nam je stopostotna koncentracija, disciplina i samopouzdanje. Takođe i podrška sa tribina".

Nikolić je upozorio gde je Salcburg najopasniji.

"Moramo da obratimo pažnju na tranciziciju protivnika. Ne smemo da dopustimo prostor, već da se ponašamo pametno. Neophodno je da igramo na rezultat. Moji igrači moraju da budu spremni da se bore za svaki metar terena. Samo tako možemo do pozitivnog rezultata", zaključio je.

Utakmica između Lokomotive i Salcburga igra se u utorak od 18.55.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track