KONTE ODLEPIO U PROGRAMU UŽIVO! Nije mu se dopalo pitanje, pa GRMEO NA NOVINARKU: Razmislite malo pre nego što me to pitate!
Foto: Profimedia

besan kao ris

KONTE ODLEPIO U PROGRAMU UŽIVO! Nije mu se dopalo pitanje, pa GRMEO NA NOVINARKU: Razmislite malo pre nego što me to pitate!

Fudbal -

Italijanskom stručnjaku Antoniju Konteu teško je pala eliminacija Intera iz evropskih takmičenja.

Inter je zauzeo poslednje mesto u grupi B Lige šampiona, pošto je na svom terenu remizirao sa Šahtjorom iz Donjecka (0:0).

Da su Italijani savladali Ukrajince u Milanu izborili bi plasman u nokaut fazu Lige šampiona, ali Konteova četa nije uspela da razbije bunker Šahtjora i neslavno je okončala učešće u Evropi.

Konte je bio besan nakon neuspeha svoje ekipe. Iritirala su ga pitanja novinara nakon meča, pa je drsko odgovarao na ista.

"Ekipa je dala sve od sebe. Neverovatno da nismo uspeli da postignemo gol Šahtjoru iako smo dominirali. Njihov golman je bio najbolji igrač utakmice. Moramo da uradimo analizu. Nije lako posle ovakvog ispadanja. Jako smo razočarani, ali smatram da odlučnost nije izostala. Nismo uspeli da damo gol, a bez gola se ne može pobediti", rekao je Konte nakon meča.

Novinarka Ana Bilo, inače supruga direktora PSŽ-a Leonarda, dodala je so na ranu temperamentnom Italijanu.

Inter je u avgustu pobedio Šahtjor 5:0 u polufinalu Lige Evrope, pa je Anu zanimalo kako u dva meča nisu uspeli da postignu gol Ukrajincima.

"Oni su se transformisali i promenili formaciju kako bi nas neutralisali. Izgubili su tada 5:0, pa su se zbog toga promenili. Razmislite malo pre nego što postavite pitanje", drsko je odgovorio Konte.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track