OSTAO SA 13 IGRAČA! Nikolić: Trebalo bi mi 15 minuta da nabrojim sve probleme!
Foto: AP

MALEROZNI

OSTAO SA 13 IGRAČA! Nikolić: Trebalo bi mi 15 minuta da nabrojim sve probleme!

Fudbal -

Ruska Lokomotiva koju sa klupe predvodi srpski trener Marko Nikolić završila je takmičenje u grupi A Lige šampiona na poslednjem mestu sa tri remija i isto toliko poraza.

Klub iz Moskve bio je u izuzetno teškoj grupi sa zvaničnim prvakom Evrope Bajernom, Atletikm iz Madrida i Salcburgom

"Moramo čestitati Baiernu na pobedi. Završili smo grupnu fazu Lige šampiona. Prva četiri kola su bila dobra, ali poslednjih deset dana bilo je neuspešno. Preostalo nam je samo 13 igrača, ali tim se borio do poslednje sekunde. U prvom poluvremenu pokazali su kvalitetnu igru, stvarali šanse i mogli da postignu gol", rekao je Nikolić posle utakmice i nastavio:

"Očigledno smo u drugom poluvremenu bili umorni. Klupa je prekratka. Dali smo poslednje atome snage na terenu. Izgubio sam dosta igrača u poslednjih deset dana, ako počnem da nabrajam sve probleme, trebaće mi 15 minuta. Sada treba da razmislimo o sledećim mečevima. Ispred su Krasnodar i Himki. Moramo se pripremiti"

foto: EPA

Nikolić je zadovoljan onim što je njegov tim prikazao u izuzetno teškoj grupi.

"Pre početka Lige šampiona niko nam nije davao šanse. Liga šampiona je za nas bila podeljena na dva dela. U prva četiri kola smo se dobro pokazali. Dva puta smo remizirali sa Atletikom, bio je dobar meč kod kuće sa Bajernom, u gostima sa Salcburgom. Ali u poslednja dva meča sve se promenilo. Bilo je velikih problema sa ekipom. Situacija se menjala svakog minuta. Morali smo da se izborimo sa ovim: promena postave, izbor igrača, formacija - i sve to u poslednjem trenutku. Ali danas možemo biti zadovoljni sobom. Pokazali smo se timski, pokazali karakter, iako nam je ostalo samo 13 igrača", istakao je Nikolić.

U grupi A Bajern i Atletiko su prošli u osminu finala elitnog takmičenja, a Salcburg se seli u Ligu Evrope.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track