konferencija

STANOJEVIĆ POSLE POBEDE NA VOŽDOVCU: Presudio je individualni kvalitet! VIDEO

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je u današnjem meču protiv Voždovca presudio individualni kvalitet njegove ekipe.

"Zadovoljni smo, pobedili smo utakmicu. Nije uopšte bilo lako. Nismo mogli da se nametnemo, u prvom poluvremenu pogotovo. Nismo stvarali šanse, bilo nam je teško da dodjemo i do igre. Voždovac je kontrolisao veći deo susreta, ali imali smo taj individualni kvalitet i dve dobre situacije u kojima smo postigli gol", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare posle utakmice.

"Raduje me, s druge strane, što je Voždovac imao samo jednu vrlu dobru šansu u prvom poluvremenu, to je dobro... Utakmica je generalno bila bez šansi, ali na kraju mogu biti zadovoljan", dodao je Stanojević.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u gostima ekipu Voždovca sa 2:0, u utakmici 18. kola Super lige Srbije.

"Radili smo stvari koje je trebalo da radimo. U velikom delu meča smo izgledali dosta dobro, imali prilike, posebno u prvom poluvremenu, ali ih nismo iskoristili. S druge strane, Partizan ih je iskoristio tamo gde su najjači, na način na koji igraju, tako sam i dali oba gola. Ne možete imati mnogo prilika protiv Partizana, ali sam zadovoljan kako smo izgledali", rekao je trener Voždovca Jovan Damjanović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track