MILAN SE NIJE UVEK DOBRO PROVODIO NA MARAKANI: Mijailović o šansama Zvezde u Ligi Evrope
Foto: Starsport©

optimista

MILAN SE NIJE UVEK DOBRO PROVODIO NA MARAKANI: Mijailović o šansama Zvezde u Ligi Evrope

Fudbal -

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović istakao je po završetku žreba za šesnaestinu finala Lige Evrope da klub očekuje veliki dvomeč sa timom kao što je Milan, ali i da Crvene zvezda želi da ide što je dalje moguće u drugom po redu fudbalskom takmičenju u Evropi.

- Zvezda želi da ide što dalje u ovom takmičenju. Nadam se da će se momci dobro pripremiti za ovaj susret, a u svakom slučaju to je velika utakmica i Zvezda ima šta da pokaže. Milan je klub koji je ovde bio u evropskim takmičenjima čest gost, nije se uvek slavno proveo i nadam se da će i ovog puta Zvezda umeti da odgovori na igru velikog Milana sa kojim ćemo se susresti dva puta – istakao je Mijailović.

Predsednik kluba vratio je sećanja na period kada je utakmica na Marakani prekinuta zbog magle.

- Najbitnije u ovome je što, kod zvezdaša i kod mene lično naviru sećanja iz tih susreta. Možda je i najinteresantnije kada je zbog magle prekinuta utakmica na Marakani, ali ja se nadam da će ovog februara biti lepo vreme i da ćemo imati prilike da uživamo u dobroj i kvalitetnoj igri, a želeli bi svi da rezultat bude povoljan za nas.

Takođe, osvrnuo se Mijailović i na to da je velika stvar što se Zvezda susreće sa takvim velikanom kao što je Milan.

- Može biti prednost, ali u ovakvim susretima odlučuje i kvalitet tima i pojedinaca. Zvezda ima kvaliteta da odgovori zahtevima savremene igre koje se pred tim postavljaju, ali teško je prognozirati bilo šta u ovom susretu, osim da je ovo velika stvar što se Zvezda susreće sa ovakvim velikanom i da će momci koji budu igrali imati šta da pokažu, a sa druge strane i da nauče nešto iz ovakvog poodmaklog stepena takmičenja u Ligi Evrope – podvukao je Svetozar Mijailović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja