KAKO SU ULTRASI MILANA DOBILI ŽESTOKE BATINE U BEOGRADU Bratstvo sa Grobarima im došlo glave! Srbiju ne pamte po dobrom! (VIDEO)
Foto: Printscreen

sećanje

KAKO SU ULTRASI MILANA DOBILI ŽESTOKE BATINE U BEOGRADU Bratstvo sa Grobarima im došlo glave! Srbiju ne pamte po dobrom! (VIDEO)

Fudbal -

Navijači Milana dva puta su imali priliku da bodre svoj tim u Beogradu protiv Crvene zvezde (1988. i 2006. godine).

Međutim, okršaj na Marakani 2006. godine u kvalifikacijama za Ligu šampiona nije bio poslednji na kom su vatrene pristalice Rosonera u prestonici Srbije navijali protiv crveno-belih.

Ultrasi Milana pod imenom "Curva Sud" 2012. godine stigli su u Beograd na drugi meč polufinala Kupa Srbije između Partizana i Crvene zvezde.

Navijačka grupa Partizana "40+" imala je dobre odnose sa grupom "Curva Sud", pa se nekoliko dana ranije na meču Lige šampiona između Milana i Barselone na tribinama pojavila zastava pomenute navijačke grupe Partizana.

foto: Printscreen Twiter

Grobari su hteli da uzvrate gostoprimstvo na derbiju, ali u jednom momentu je sve pošlo naopako. Većem delu tribine nije se dopala ideja da zastava Milana bude istaknuta na ogradi Juga, pa je došlo do ozbiljne tuče u kojoj su pristalice Milana izvukle deblji kraj.

Dobili su žestoke batine i bukvalno su isterani sa tribine.

Kurir sport/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track