SUPERLIGA: Radnički želi treći trijumf u nizu
Foto: @starsport

žele da nastave niz

SUPERLIGA: Radnički želi treći trijumf u nizu

Fudbal -

Trener fudbalera Radničkog Vladimir Gaćinović rekao je danas da niški klub protiv Bačke želi treću vezanu pobedu u Superligi.

"Atmosfera u našem taboru je nakon dve pobede puno bolja nego u momentu kada sam došao u klub. Idemo na ovo gostovanje u odličnom raspoloženju. Svesni smo da nam je ovo poslednja utakmica u ovoj kalendarskoj godini i uložićemo poslednji atom snage kako bismo ostvarili cilj, a to je pobeda. Idemo tamo da damo maksimum, jer bi bilo od velike važnosti da na zimsku pauzu odemo sa tri pobede u nizu", rekao je Gaćinović u najavi utakmice.

Radnički će sutra od 14.00 gostovati Bačkoj u 19. kolu Super lige Srbije.

"Znamo da je Bačka u usponu forme. Promenili su trenera, igrali nekoliko solidnih utakmica u poslednje vreme, bili su dobri i protiv Crvene zvezde, tako da nas očekuje težak posao. Ja sam ove sezone već imao priliku da tamo gostujem kao trener Spartaka i video sam da je to 'vruć' teren, a da je Bačka kod kuće ratnička ekipa", kazao je Gaćinović.

Radnički zbog suspenzije neće moći da računa na Petra Djuričkovića i Petra Ćirkovića, kao i Aleksandra Kovačevića koji je povredjen, dok su ostali spremni.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track