LUKAKU DONEO POBEDU INTERU PROTIV NAPOLIJA: Milanu samo bod na gostovanju Đenovi! Kiks Mihine Bolonje (VIDEO)
Foto: EPA/MATTEO BAZZI

SERIJA A

LUKAKU DONEO POBEDU INTERU PROTIV NAPOLIJA: Milanu samo bod na gostovanju Đenovi! Kiks Mihine Bolonje (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Đenove i Milana odigrali su večeras nerešeno 2:2, u utakmici 12. kola italijanskog prvenstva.

Djenova je povela u 47. minutu golom Matije Destra, a pet minuta kasnije izjednačio je Davide Kalabrija. Destro je ponovo doneo prednost domaćima, golom u 60. minutu, a bod Milanu doneo je Pjer Kalulu u 83. minutu.

Milan je zadržao prvo mesto na tabeli sa 28 bodova i uz Juvenuts jedina je neporažena ekipa u Seriji A. Bod manje od Milana ima Inter, koji je na svom terenu pobedio Napoli sa 1:0.

Jedini gol postigao je Romelu Lukaku iz penala u 71. minutu.

Napoli je utakmicu završio sa desetoricom, pošto je Lorenco Insinje u 72. minutu dobio crveni karton. Ta ekipa je četvrta na tabeli sa 23 boda, bodom manje od trećeplasiranog Juventusa.

Fudbaleri Fjorentine i Sasuola odigrali su u Firenci nerešeno 1:1.

Sasuolo je poveo u 13. minutu golom Hameda Traorea, a izjednačio je srpski reprezentativac Dušan Vlahović u 35. minutu iz penala.

Ekipa iz Firence je 17. na tabeli sa 10 bodova, tri više od Djenove koja se na 18. mestu nalazi u zoni ispadanja. Sasuolo je peti put u ligi odigrao nerešeno i peti je na tabeli sa 23 boda, koliko ima i četvrtoplasirani Napoli.

U ostalim utakmicama Specija i Bolonja odigrali su nerešeno 2:2, remijem 0:0 završen je meč Parme i Kaljarija, a Sampdorija je na gostujućem terenu pobedila Veronu sa 2:1.

Ranije danas Juventus je na svom terenu odigrao nerešeno 1:1 sa Atalantom.Ž

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track