NEBOJŠA MILOŠEVIĆ: Zadovoljni smo pobedom na Banjici
Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

konferencija

NEBOJŠA MILOŠEVIĆ: Zadovoljni smo pobedom na Banjici

Fudbal -

Pomoćni trener Crvene zvezde Nebojša Milošević rekao je da su njegovi fudbaleri danas ispunili još jedan cilj, plasmanom u četvrtfinale Kupa Srbije."Uspeli smo da posle manje od 48 sati od prethodne utakmice i nakon 30 utakmica koje smo imali u toku jeseni, budemo pravi i danas i ispunimo ono što je bilo zacrtano. Cilj je bio da prodjemo u narednu rundu takmičenja i to smo uspeli da ostvarimo", rekao je Milošević, preneo je sajt kluba.

Fudbaleri Zvezde plasirali su se u četvrfinale Kupa pošto su na gostujućem terenu pobedili Rad sa 2:1.

"Bili smo malo nervozni, više od očekivanog, ali igrači su smogli snage i uspeli da prodju još jednu prepreku. Sam format kup takmičenja je specifičan i to se videlo danas. Uz to smo imali borbenog i motivisanog protivnika", naveo je Milošević.

Fudbaleri Crvene zvezde sada idu na odmor, koji im je, kako je naveo Milošević, preko potreban.

"Posle dobre jeseni zaslužili smo pravi odmor. Neophodno nam je i emotivno i mentalno i fizički da 'napunimo baterije'. Na proleće nastavljamo gde smo stali", dodao je on.

Fudbaleri Zvezde su jesenji deo šampionata u Super ligi Srbije završili kao jedina neporažena ekipa, na prvom mestu na tabeli sa devet bodova više od drugoplasiranog Partizana.

Crveno-beli su se plasirali u šesnaestinu finala Lige Evropa, gde će u februaru igrati protiv Milana.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja