PRŠTALO IM U KREVETU 10 PUTA NEDELJNO, A SAD SE RAZVODE: Mužu uništila karijeru, zavela oženjenog Brajanta i ratovala s Mihom!
Foto: Profimedia

NEVALJALICA

PRŠTALO IM U KREVETU 10 PUTA NEDELJNO, A SAD SE RAZVODE: Mužu uništila karijeru, zavela oženjenog Brajanta i ratovala s Mihom!

Fudbal -

Poznati fudbaler Kevin Prins Boateng i italijanska TV voditeljka Melisa Sata odlučili su da se razvedu nakon četiri godine braka i ukupno devet godina veze.

Melisa Sata
foto: Profimedia

Ovaj popularni par svoju odluku saopštio je putem društvenih mreža. Zanimljivo, dogovorili su se da u isto vreme objave na Instagramu da su odlučili da stave tačku na svoju vezu.

Kevin i Melisa imaju sina Madoksa Prinsa koji ima šešt godina.

Inače, Melisa je imala izuzetno buran ljubavni život. Ova popularna voditeljka bila je u vezi sa proslavljenim italijanskim fudbalerom Kristijanom Vijerijem, zatim čuvenim biznismenom Đanlukom Vakijem, a spekulisalo se da je imala aferu i sa legendarnim košarkašem Kobijem Brajantom. Navodno, Vanesa Brajant je htela da se razvede od NBA zvezde kada je saznala za njihova tajna druženja po hotelskim sobama.

Melisa je ranije dospela u žižu javnosti jer je priznala da svog tada dečka, a sad muža poznatog fudbalera Kevina Princa Boatenga, često povređuje u krevetu.

"Seksamo se u proseku od sedam do deset puta nedeljno. Predigra me nervira i mrzim je, volim kad se odmah bacimo na posao" rekla je Melissa u intervjuu za "Vanity Fair".

Ta izjava joj je dala dodatnu popularnost, a pravi hit je njeno priznanje da voli da je glavna u krevetu.

"Omiljeni mi je položaj kad sam ja na Kevinu jer tad imam bič u rukama i potpuno ga kontrolišem".

"Činjenica da se tako često seksamo me ne čini nimfomankom. Morate biti vrlo oprezni s onim što izjavljujete u fudbalu, naročito kada je reč o seksu. Ne možete verovati u kojem vrtlogu sam završila", poručila je tada Melisa.

Sukob s Mihajlovićem

Ova atraktivna voditeljka pre četiri godine imala je jedan žestok okršaj sa srpskim fudbalskim stručnjakom Sinišom Mihajlovićem.

Melisa je tada u svojoj TV emisiji uputila niz kritika na račun bivšeg trenera Milana, za koji je tada nastupao njen Kevin Prins Boateng.

Ona je u programu uživo rekla da je je Srbin bio najveći problem Milana i da će novi trener Kristijan Broki postaviti stvari na svoje mesto.

Nije se dugo čekao Mihin odgovor.

"Nisam rasista, ali mislim da žene ne bi trebalo da pričaju o fudbalu jer nisu kvalifikovane", jasan je bio Srbin

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track