SMENA NA KLUPI FK NAPREDAK: Goran Stevanović odlazi, novi trener Milan Đuričić Đumi?
Foto: FK Radnički NIš

rokada

SMENA NA KLUPI FK NAPREDAK: Goran Stevanović odlazi, novi trener Milan Đuričić Đumi?

Fudbal -

Goran Stevanović Plavi napustio je mesto šefa Stručnog štaba FK Napredak, a Kruševljani su na putu da reše pitanje novog trenera. Kako nezvanično saznajemo vode se intenzivni pregovori sa Milanom Đuričićem Đumijem,istaknutim fudbalskim stručnjakom. Posle odlaska iz Partizana, gde je bio prvi pomoćnik Savi Milošević, Đuričić je u kratkom vremenskom period vodio Radnički iz Niša, koji je napustio zbog bolesti. Sada je popularni Đumi “zdrav kao dren” i spreman da se uhvati u koštac sa “čarapanima”, koji se bore za opstanak u u Linglong Super ligi Srbije.

Goran Stevanović
foto: Starsport©

Kako saznajemo iz pouzdanih izvora, pregovori se uspešno odvijaju i uskoro će uslediti zvanična promocija novog šefa struke na stadionu “Mladost”.

U svojoj dugoj trenerskoj karijeri Milan Đuričić je trenirao Vojvodinu i Radnički iz Niša po dva puta, zatim Mačvu, “Metalac, Zemun, Inđiju, a značajan trag je ostavio u “Partizanu”, kao prvi asistent Save Miloševića, kada je osvojen trofej Kupa Srbije.

Inače, Napredak je 15. na tabeli sa 18 bodova, tri manje od Novog Pazara i Javora, koji su u bezbednoj zoni i u proleće mu predstoji teška borba za opstanak u društvu najboljih.

Kurir sport / Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track