NAKON OPTUŽBI DA TERA STRANCE IZ HUMSKE OGLASIO SE STANOJEVIĆ: Nema zrna istine u tome, želim sve igrače da vidim na okupljanju!
Foto: Starsport©

Besan

NAKON OPTUŽBI DA TERA STRANCE IZ HUMSKE OGLASIO SE STANOJEVIĆ: Nema zrna istine u tome, želim sve igrače da vidim na okupljanju!

Fudbal -

Trener Partizana Aleksandar Stanojević odgovorio je na sve češće prozivke da ima nešto protiv stranaca koji nose crno-beli dres

Navodno Stanojević želi da se tokom zimskog prelaznog roka oslobodi i njihovih usluga i proda zainteresovanim klubovima.

" Nema zrna istine u tome. Stvara se nekakva slika, koja verovatno zbunjuje navijače Partizana i dovodi ih u zabludu. da teram neke igrače iz ekipe, sa posebnim akcentom na strance – Sejdubu Sumu, Makija Banjaka, Bibrasa Natha, Bajbeka i Asana. To nema veze sa istinom, jasno i glasno sam rekao posle utakmice sa Mladošću iz Lučana da ne želim da bilo ko iz postojećeg tima ode, da su mi potrebni svi igrači, kad već moram da preciziram: i domaći i internacionalci" naglasio je Stanojević u razgovoru za " Telegraf" i nastavio u istom u tonu:

"Igračima sam rekao da želim sve sa zadovoljstvom da ih vidim kada počnu pripreme za prolećni deo sezone, jer je to grupa koja mi je donela osam uzastopnih pobeda i hoću da svi ostanu, da nastavimo gde smo stali'', rekao je Stanojević i ostavio mogćnost da Partizan ipak nekoga proda u prelaznom roku jer kako je rekao klub živi od toga, iako bi on bio najsrećniji kad bi sve igrače video na prozivci 9. januara.

Kurir sport / Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track