BOMBA! LEO MESI ODLAZI IZ BARSELONE: Bogati šeici bacili oko na jednog od najboljih fudbalera sveta (FOTO)
Foto: Profimedia

TRANSFER NA POMOLU

BOMBA! LEO MESI ODLAZI IZ BARSELONE: Bogati šeici bacili oko na jednog od najboljih fudbalera sveta (FOTO)

Fudbal -

Jedan od najboljih fudbalera sveta Lionel Mesi gotovo izvesno odlazi iz Barselona na kraju sezone.

List "Parizijen" piše da je to istorijska šansa za PSŽ i bogate šeike iz Katara, koji su već uveliko bacili oko na omalenog Argentinca i žele ga u svojim redovima da u tandemu sa Nejmarom piše novu istoriju francuskog kluba.

Lionel Mesi
foto: Profimedia

Argentinac nije na početku sezonu napustio Kamp Nou, ali će mu na leto isteći ugovor što znači da će kao slobodan igrač moći već u januaru da započne pregovore sa drugim klubovima.

Mančester Siti i Inter su se najčešće pominjali kao moguće buduće destinacije legendarnog fudbalera, ali poslednjih dana sve glasnije se čuje da su pariski Sveci poveli trku za Mesijevim potpisom, iako je njegov otac i agent Horhe te spekulacije nazvao lažnim.

Argentinac je letos hteo da ode, ali je na kraju ipak odlučio da ostane ne želeći da se sa voljenim klubom povlači po sudovima. Kako sad Mesi razmišlja, niko tačno ne zna…

Junajted igra furiozno, Lester je u prošlom kolu pobedio Totenhem kao gost, i sve nagoveštava sjajan meč danas (13.30) na King Pauer stadionu. Kvota na Lester je 2,90, na Junajted 2,45, dok je kvota na 3+ 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lester - Mančester Junajted.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track