UMRLO 190 HILJADA LJUDI, A TI PRAVIŠ ŽURKU! Nejmarova BAHATA KORONA ZABAVA traje 5 DANA u podzemnom disku sa 500 gostiju!
Foto: Instagram

javnost ogorčena

UMRLO 190 HILJADA LJUDI, A TI PRAVIŠ ŽURKU! Nejmarova BAHATA KORONA ZABAVA traje 5 DANA u podzemnom disku sa 500 gostiju!

Fudbal -

Dok se Brazil bori sa koronom, najbolji fudbaler ove zemlje pravi bahatu žurku sa 500 gostiju!

U Brazilu je od posledica korone do sada preminulo više od 190 hiljada ljudi, ali to nije sprečilo fudbalera PSŽ da u svojoj vili u Riju napravi zabavu za praznike za 500 zvanica!

Ova korona žurka počela je u petak i traje do utorka! Prema pisanju brazilskih medija, Nejmar je u svojoj vili izgradio podzemni disko, kako bi izbegao uznemiravanje komšija. Žurke traju bukvalno 24 sata dnevno.

Mediji prenose da je na zabavi zabranjena samo jedna stvar, a to je korišćenje mobilnog telefona. Nejmar se boji da neke eksplicitne fotografije sa žurke ne završe u javnosti, pa se gostima oduzimaju telefotni prilikom ulaska u vilu.

Javnost u Brazilu je ogorčena. Njegovo bahato ponašanje razbesnelo je navijače. Ogroman broj ljudi izgubio je život, a slavni fudbaler promoviše žurke u ovim teškim vremenima.

Sa dva uzastopna poraza Totenhem se odmakao od vrha tabele, i zato mu je večerašnji (20.15) gostovanje Vulverhemptonu izuzetno važno. Treći poraz u nizu bi verovatno značio kraj šampionskim nadama. Kvota na dvojku je 2,30, dok je kvota na 3+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Totenhem.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track