BJANKA GASKOJN JEDVA PREŽIVELA: Ćerka legendarnog Gaze zbog većanja grudi i stražnjice umalo izgubila život
Foto: Instagram

STRAŠNO

BJANKA GASKOJN JEDVA PREŽIVELA: Ćerka legendarnog Gaze zbog većanja grudi i stražnjice umalo izgubila život

Fudbal -

Bjanka Gaskojn (34) ćerka slavnog fudbalera Pola Gaskojna (53) godinama pokušava da se probije do vrha šou biznisa u Britaniji.

Bjanka je od trenutka kada je postala punoletna u manekenskim vodama, a zadnjih 16 godina malo-malo pa završi na operacionom stolu kako bi "ulepšala" određene delove tela. Nekoliko puta je uvećavala grudi, podigla je stražnjicu, uradila botokse nekoliko puta, a uz to i gomilu sitnih korekcija na licu i telu.

Ipak, izgleda da joj je došlo iz stražnjice u glavu, pa je tako u intervjuu za britanske medije otkrila kako je zbog silnih operacija umalo preminula i upozorila mlade devojke da ne odlaze pod nož.

- Znala sam da sam preterala, pa sam otišla na operaciju smanjenja grudi. Bila sam pod anestezijom i ne sećam se ničega, ali kad sam se probudila rekli su mi da je jedan od implantanata puknuo i da su posledice mogle biti užasne da to nisu na vreme primetili. Plastična operacija nikako nije brz odgovor na vaše probleme. Jako je skupo, potrebno je mnogo novca za stalno ponavljanje zahvata, a uz to može biti i opasno - rekla je Bjanka.

Sa ocem Polom, koji godinama unazad kuburi sa alkoholizmom, ima odnos pun uspona i padova. Nekoliko puta ga je javno molila da se odrekne alkohola.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track