PARTIZAN DOBIO BOŽIĆNI POKLON: Crno-beli se pojačali na kritičnoj poziciji!
Foto: Starsport

definitivno

PARTIZAN DOBIO BOŽIĆNI POKLON: Crno-beli se pojačali na kritičnoj poziciji!

Fudbal -

Partizan je doveo prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku i to upravo na poziciji na kojoj su rno-beli bili deficitarni.

U pitanju je desni bek Voždovca Marko Živković koji će potpisati ugovor na tri godine.

Defanzivac u Humsku stiže za minimalno obeštećenje pošto mu je saradnja sa "Zmajevima" isticala u junu 2021. godine.

"Potvrđujem da je Marko Živković i zvanično potpisao ugovor sa Partizanom. On će sutra biti na prozivci prvog tima i staviće se na raspolaganje treneru Aleksandru Stanojeviću koji će naravno imati zadatak da ga implementira i uigra sa ostatkom ekipe, što i najbolje zna", rekao je član Upravnog odbora Partizana Mladen Mijatović za "Telegraf" i dodao:

"Marko je fudbaler koga smo duže vreme pratili i poželeli da ga angažujemo, posebno posle utakmice Voždovca i Partizana na stadionu na Krovu, gde nas je sve oduševio dobrom igrom. On je dete kluba, prošao je sve naše selekcije, osvojo i šampionsku titulu, vrlo dobro poznaje prilike u Partizanu i šta taj dres nosi, pa verujemo da će shodno tome u budućnosti i mnogo doneti timu", objasnio je Mijatović.

Živković je prošao školu crno-belih, došao do prvog tima u kome se nije naigrao iako je bio član ekipe koja je osvojila titulu.

Kurir sport / Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track