VELIKI SKANDAL TRESE SVETSKI FUDBAL! Benzema završava pred sudom zbog ucenjivanja se*s snimkom saigrača iz reprezentacije!
Foto: AP

traži se objašnjenje

VELIKI SKANDAL TRESE SVETSKI FUDBAL! Benzema završava pred sudom zbog ucenjivanja se*s snimkom saigrača iz reprezentacije!

Fudbal -

Fudbaler madridskog Reala Karim Benzema moraće da se pojavi pred sudom zbog afere iz 2015. godine!

Čuveni napadač tada je bio deo ekipe koja je navodno pokušala da iznudi značajnu količinu novca od Benzeminog kolege iz reprezentacije Metjua Valbuene.

Radi se o navodnom seks snimku Valbuene, a jedan od glavnih osumnjičenih je Benzemin prijatelj Karim Zenati, koga igrač Reala ne sme da viđa zbog sudske zabrane.

- Valbuena mora da zaistavi ovo s*anje, ne znam zašto priča o meni. ja sam njegov neprijatelj, hteo sam da uzmem novac od njega? Mora da prestane da izmišlja stvari, izluđuje me kad tako laže - rekao je svojevremeno Benzema, koji će na kraju ipak morati pred sudom da ispriča svoju verziju priče.

Zanimljivo je da su Valbuena i Benzema zajedno igrali za Francusku 2014. godine, a da od izbijanja skandala, napadač Reala nema nijedan nastup za nacinonalni tim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track