FK VOŽDOVAC SAOPŠTIO: Putinčanin se seli u Uzbekistan, Živković se vraća u Partizan
Foto: Starsport©

TRANSFERI

FK VOŽDOVAC SAOPŠTIO: Putinčanin se seli u Uzbekistan, Živković se vraća u Partizan

Fudbal -

Fudbalski klub Voždovac saopštio je da će dosadašnji igrač tog kluba Marko Putinčanin karijeru nastaviti u Uzbekistanu, u ekipi Navbahora iz Namangana.

"Svaki moj boravak, svaki provedeni dan na Krovu, predstavljao je čisto zadovoljstvo. U sportskom smislu, imao sam maksimalnu mogućnost napredovanja uz ljude koji su posvećeni i prepoznati u svojoj struci. S druge strane, ovaj klub ima grupu kvalitetnih ljudi čiji je zajednički cilj isti - da Voždovac bude u samom vrhu Super lige", rekao je Putinčanin, prenosi klub.

Kako je naveo Voždovac, sjajne partije beka "zmajeva" nisu ostale nezapažene, pa je klub iz Humske iskoristio prvu priliku da u svoje redove vrati Marka Živkovića.

Živković je za ekipu Voždovca u prvom delu sezone pored velikog broja asistencija i odlične igre u odbrani, postigao i dva pogotka.

"Period u Voždovcu pamtiću samo po lepim stvarima. Stekao sam mnogo prijatelja, a na stadion sam uvek dolazio i sa njega odlazio sa osmehom na licu. Zahvalan sam svim ljudima u klubu, ali najviše svojim saigračima koji su zaslužni za moj učinak", rekao je Živković.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track