DEJO JE DEO ISTORIJE CRVENE ZVEZDE Mijailović: Savićeviću je mesto na Marakani
Foto: Starsport, Vladimir Šporčić

pred duel sa milanom

DEJO JE DEO ISTORIJE CRVENE ZVEZDE Mijailović: Savićeviću je mesto na Marakani

Fudbal -

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović smatra da je Dejanu Savićeviću, kao legendi kluba, mesto na Marakani na utakmici šesnaestine finala fudbalske Lige Evrope protiv Milana.

Ističe da poziv direktora Zvezdana Terzića i dalje važi.

- Crvena zvezda je jedinstven kolektiv. U Crvenoj zvezdi je svaki čovek odgovoran za ono što radi. Taj poziv, ako ga je uputio Zvezdan Terzić kao direktor, uputio ga je istovremeno i predsednik kluba. Ne bih ništa dodavao niti oduzimao, jer taj poziv ne može biti nešto na čemu će se Zvezda diferencirati - izjavio je Mijailović.

Kako navodi predsednik crveno-belih, Terzić je rekao nešto izuzetno bitno, a to je da je Savićević jedan od igrača koji su obeležili jedan period kluba i koji je zaslužan za fantastične rezultate i njemu je, samim tim, mesto na stadionu "Rajko Mitić" u utakmici s Milanom, u kome je Savićević igrao po odasku iz Zvezde.

- Sa tog stanovišta, svi ljudi, fudbaleri, koji su pripadali istoriji Crvene zvezde i koji vole Zvezdu, uključujući i Deju, treba da imaju odnos prema Zvezdi, a ne prema pojedincima - navodi Mijailović.

Na pitanje da li misli da će se Savićević pojaviti na tribinama najvećeg srpskog stadiona u okršaju sa Milanom, Mijailović je kratko odgovorio, prebacivši lopticu u polje crnogorskog asa.

- To je njegov izbor - poručio je prvi čovek crveno-belih.

Utakmica šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana igra se 18. februara.

Kurir sport / Sputnjik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track