GORI MARAKANA! Zvezda dobija NAJVEĆE ZIMSKO POJAČANJE: Crveno-beli poslali ponudu, napadač Torina dolazi u Beograd?! (FOTO)
Foto: www.crvenazvezdafk.com

ITALIJANI PIŠU

GORI MARAKANA! Zvezda dobija NAJVEĆE ZIMSKO POJAČANJE: Crveno-beli poslali ponudu, napadač Torina dolazi u Beograd?! (FOTO)

Fudbal -

Crvena zvezda dobija najveće zimsko pojačanje - napadača Torina Simonea Ederu, prenose italijanski mediji.

Jedan od glavih transfer insajdera na "Čizmi", Đanluka di Marcio, na svom sajtu piše da je istina da Dejan Stanković želi napadača Torina, koji je u drugom planu u taboru "Bikova".

Nema sumnje da se o Zvezdi već konsultovao sa Sinišom Mihajlovićem, koji ga je “bacio u vatru” kao trener Torina 2017. godine.

Edera 23 godine, deluje pretežno po desnoj strani terena, te bi sa Falćinelijem mogao da formira ubitačni tandem iz Italije.

Simone Edera
foto: Profimedia

Edera nije bio u protokolu za poslednju utakmicu Torina protiv Verone i to je jasan znak da i igrač i klub žele da se situacija već u januaru reši i da on pronađe novu sredinu.

Zvezda pokušava to da iskoristi. Ipak, kako Di Marcio navodi, Edera preferira ostanak u Italiji, ali će razmotriti i ostale opcije, među kojima je i Crvena zvezda.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track