NAPREDAK IZ KRUŠEVCA POČEO PRIPREME: Milan Đuričić obavio prozivku fudbalera
Foto: FK Napredak

SUPERLIGA

NAPREDAK IZ KRUŠEVCA POČEO PRIPREME: Milan Đuričić obavio prozivku fudbalera

Fudbal -

Fudbaleri Napretka su započeli pripreme za nastavak takmičenja u Ling long Super ligi Srbije u kojoj im u prolećnom delu sezone predstoji grčevita borba za opstanak. Na kraju jesenje sezone kruševački crveno beli zauzeli su 15 mesto na tabeli sa 18 bodova, tri manje od Novog Pazarai i Inđije, koji su u bezbednoj zoni. Odmash po završetku takmičenja, Klub je iznenada napustio trener Goran Stevanović Plavi, posle uspešne epizove na kormilu Napretka.

Prozivku igrača za novu sezonu, na stadionu “Mladost”, izvršio je novi šef Stručnog štaba Milan Đuričić Đumi. Asistent Savi Miloševiću u Partizanu i donedavni strateg Radničkog, koji je “Real sa Nišave” vodio i u sezoni 2017/18, trenersku karijeru je započeo u Radničkom iz Nove Pazove, sada već davne 1995. godine, a zatim je trenirao Hajduk sa Liona, Mačvu iz Šapca, Vojvodinu u dva mandata, Zemun, Inđiju i Metalac. Radio je dve godine i u Zvijezdi 09, u Republici Srpskoj, a sa Ljubinkom Drulovićem je bio tvorac čuvene generacije koja je 2013. godine osvojila titulu omladinskog prvaka Evrope.

Zvanična promocija novog šefa struke Čarapana zakazana je za ponedeljak, 11. januara.

Kruševački “čarapani” će prvi deo priprema obaviti u gradu pod Bagdalom, a drugi, od 15. do 29. januara u Antaliji (u Turskoj), gde će odigrati pet prijateljskih utakmica.

(Kurir sport/Ž.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track