OLIMPIJAKOS BI DA KUPUJE NA MARAKANI! Brutalan Zvezdin odgovor braći iz Pireja: Dva ipo miliona za Njegoša i Čumić!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

prelazni rok

OLIMPIJAKOS BI DA KUPUJE NA MARAKANI! Brutalan Zvezdin odgovor braći iz Pireja: Dva ipo miliona za Njegoša i Čumić!

Fudbal -

Mladi fudbaler mogao bi ove zime da napusti Marakanu, traže ga Grci, ali i Anderleht, Sporting i Sosijedad

Olimpijakos želi Njegoša Petrovića! Interesovanje kluba iz Pireja za mladog univerzalca Crvene zvezde traje od leta. Novi momenti desili su se pre nekoliko dana, Grci su pojačali intenzitet svog zanimanja za bombardera sa Marakane, ali u Ljutice Bogdana ne žele da po svaku cenu prodaju mladog fudbalera.

Nezvanično Crvena zvezda traži 4.000.000 evra za Njegoša Petrovića, svesna da njegova tržišna vrednost u narednih šest meseci može samo da raste. Naročito posle sjajnih partija u Ligi Evrope i pravog evrogola Gentu. Sa druge strane, Grci nisu spremni da plate toliko novca.

Crvena zvezda, Olimpijakos
foto: Profimedia

Na Marakani su zato spremili još jedan odgovor za klub iz Pireja. Njegoš Petrović može da ide za manje novca, navodno je u pitanju suma od 2.500.000 miliona evra, ali da u suprotnom smeru dođe krilni fudbaler Nikola Čumić, koji je na pozajmici u Sportingu iz Hihona i na kojeg ne računaju ozbiljno u Olimpijakosu.

Pojedini članovi uprave Crvene zvezde nisu za poslovanje sa Olimpijakosom, jer su se Grci u leto 2019. godine poneli prilično nekorektno, kada je prvak Srbije završavao transfer Matea Garsije iz Arisa. Tada je klub iz Pireja podigao cenu za Argentinca želeći da pokvari dogovor Zvezde i Arisa.

Njegoš Petrović
foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Interesovanje za Njegoša Petrovića od jeseni postoji i od strane Anderlehta, Sportinga iz Lisabona i Sosijedada.

Crvena zvezda, Olimpijakos
foto: Profimedia

Ne treba zaboraviti da je Crvena zvezda iz Olimpijakosa dovela Aleksandra Kataija, El Fardu Bena i Marka Marina, te da su se svi pokazali kao odlična pojačanja. Od bivših igrača Crvene zvezde ozbiljan trag u Pireju ostavili su Miloš Šestić, Predrag Đorđević, Ilija Ivić, Darko Kovačević, Marko Pantelić i Luka Milivojević.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track