OGLASIO SE SINIŠA MIHAJLOVIĆ: Čelnici FSS su me kontaktirali, bio sam prvi sa kojim su razgovarali! Bilo bi mi drago da se vratim
Foto: Profimedia

MIHA NOVI SELEKTOR?

OGLASIO SE SINIŠA MIHAJLOVIĆ: Čelnici FSS su me kontaktirali, bio sam prvi sa kojim su razgovarali! Bilo bi mi drago da se vratim

Fudbal -

Legendarni srpski fudbaler Siniša Mihajlović oglasio se povodom spekulacija da bi mogao da preuzme mesto selektora fudbalske reprezentacije Srbije.

Povodom tih navoda Siniša Mihajlović se javio "Sportskom žurnalu" i demantovao, odnosno izneo svoju verziju istog događaja koji se desio posle smene Ljubiše Tumbakovića.

"Tačno je da su me čelnici FSS kontaktirali u decembru, da sam bio prvi trener s kojim su razgovarali o preuzimanju selektorske funkcije", kazao je Siniša Mihajlović i potom objasnio zbog čega je odbio funkciju, a ne prihvatio je i postavljao uslove.

Siniša Mihajlović
foto: Profimedia

"Bilo bi mi drago da se vratim, voleo bih da ponovo sarađujem sa sjajnim igračima kakve imamo i radim u Srbiji, međutim, nisam bio spreman da istovremeno obavljam dva posla. Rekao sam im da bi bilo neozbiljno da sedim na dve stolice i zbog toga sam se zahvalio na ponudi", dodao je Miha koji je već sedeo na klupi reprezentacije početkom prošle decenije.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track