ZVEZDA NA KIPRU: Trening na suncu i fokus na taktiku! VIDEO
Foto: Fk. Crvena zvezda

PAFOS

ZVEZDA NA KIPRU: Trening na suncu i fokus na taktiku! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde su u utorak od 10 časova i 30 minutu po kiparskom vremenu odradili su prvi trening, prvi od dva koliko danas imaju na programu

I ovog puta crveno-bele je dočekalo lepo i prijatno vreme, 23 stepena po izlasku na teren, što je i najbitnije pored sjajnih uslova koje imaju za rad.

Otpočeli su trening izabranici Dejana Stankovića istrčavanjem nekoliko krugova, a potom su prešli na vežbe, prilikom kojih su koristili rekvizite kao što su balans lopte, elastične trake i lopte. Radili su crveno-beli i u pesku, gde su se fokusirali na istrčavanje i prijem lopte.

Pafos
foto: Fk. Crvena zvezda

Potom su se podelili u dve grupe, jedna je sa šefom stručnog štaba Dejanom Stankovićem i njegovim pomoćnicima radila na terenu, tačnije na taktici, gde su postavljeni manekeni imali ulogu protivničkih igrača, dok su Zvezdini fudbaleri dobijali detaljne instrukcije od trenera, a potom za cilj kao i uvek imali da zatresu mrežu.

Mladi golman Marko Ćopić se odlično pokazao, ali su ipak naši prvotimci uspevali da ga savladaju i na taj način nam pružili priliku da uživamo u sjajnim pogocima, ali i nagovestili šta je ono što ćemo moći da očekujemo kada krene sezone.

Pafos
foto: Fk. Crvena zvezda

Preostali deo ekipe je radio na drugom delu terena, oni su takođe koristili mnoštvo rekvizita prilikom odrađivanaj vežbi u parovima, a glavne su i ovog puta bile elastične trake i lopta. Posle određenog vreme grupe su se zamenile, te je trening trajao više od sat i po vremena, s obzirom da su se do najsitnijih detalja bavili taktikom i svim zamislima trenera Dejana Stankovića.

Na kraju treninga i pored toga što je on dosta dugo trajao i bio iscrpljujuć, fudbaleri su ostali da šutiraju na gol. Nemanja Milunović je iz kornera pokušavao da zatrese mrežu, u čemu je i uspeo i to je ono što najčešće radi posle treninga, kada se svi najviše zabavljaju.

Crveno-bele u popodnevnim časovima očekuje još jedan trening na kojem će se raditi istim intezitetom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track