BOMBA NA SAN SIRU! MANDŽUKIĆ SPREMAN DA NAPADNE ZVEZDU: Pregovori Hrvata i Milana u poodmakloj fazi. I Pato se nudi bivšem klubu
Foto: EPA/DI MARCO

iskusan

BOMBA NA SAN SIRU! MANDŽUKIĆ SPREMAN DA NAPADNE ZVEZDU: Pregovori Hrvata i Milana u poodmakloj fazi. I Pato se nudi bivšem klubu

Fudbal -

Iskusni hrvatski fudbaler Mario Mandžukić postaje napadač Milana, pišu italijanski mediji.

Zastupnici ubojitog napadača već su se sastali sa predstavnicima kluba sa San Sira i, kako se navodi, pregovori su u poodmakloj fazi jer su obe strane veoma zaniteresovane za saradnju. Dodatni plus u celoj priči je što je Mandžukić slobodan igrač i Milan može da ga angažuje uz troškove samo za platu igrača.

Mario Mandžukić
foto: Profimedia

Mario ima iskustva igranja u Seriji A pošto je svojevremeno nosio dres Juventusa, pa mu neće biti potrebno vreme za prilagođavanje italijanskom fudbalu. Ukoliko dođe do dogovora Mandžukić će, zajedno sa Ibrahimovićem i ostalim igračima u crveno-crnoj mašineriji, na megdan Crvenoj zvezdi u Ligi Evrope, a šuška se da bi im se rado pridružio i Brazilac Pato, koji je upravo u dresu Milana pružao najbolje partije u karijeri.

- Imam sjajne uspomene, odigrao sam 150 utakmica i postigao 63 gola, osvojio Skudeto i Super kup. Milan je u mom srcu i povratak u klub bi bio ostvarenje sna - kaže Pato.

Stručni štab Milana napravio je listu želja za pojačavanje tima u zimskom prelaznom roku, a pored Mandžukića, koji se iznenada pojavio kao opcija, tu je još pet fudbalera. Tomori iz Čelsija, Kabak iz Šalkea, Ajer iz Seltika, Bade iz Lensa i Meite iz Torina mogli bi da budu deo tima za duele sa Crvenom zvezdom i u borbi za titulu u Italiji.

(G.F.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track