SLASK PODIGAO SAMOPOUZDANJE ZVEZDI! Gajić: Uhvatili smo ritam stručnog štaba
Foto: FK Crvena Zvezda

antalija

SLASK PODIGAO SAMOPOUZDANJE ZVEZDI! Gajić: Uhvatili smo ritam stručnog štaba

Fudbal -

Slavila je Crvena zvezda u prvoj proveri protiv Slaska rezultatom 4:0, a defanzivac Milan Gajić je i više nego zadovoljan kako protiču pripreme u Antaliji.

- Umor je uvek prisutan kada je ova faza priprema u toku. U Turskoj smo odmah po dolasku nastavili da radimo punom parom, kao što je bio slučaj na Kipru. Iza nas je period u kom smo se bavili snagom i brzinom, sada su krenule utakmice i neće biti puno prostora za jake treninge. Bar se nadam - uz osmeh će Gajić.

Zvezdin desni bek ističe da igrači nemaju problema da ispune sve ono što stručni štab zatraži.

- Uhvatili smo ritam rada čitavog stručnog štaba. Bilo je problema prošle godine što se toga tiče, ali sada smo se adaptirali, poznajemo metodologiju njihovog delovanja i zaista sve je u najboljem redu. Spremamo se na najbolji mogući način.

Raduje Gajića što su krenule pripremne utakmice.

- Najviše volimo utakmice. Juče smo bili sjajni protiv Slaska, ubedljivo pobedili i na pravi način počeli niz od četiri utakmice koliko nas čeka u Turskoj. Za mene nema prijateljskih mečeva, tako razmišljam. Možda utakmica nema bodovni značaj, ali bitna je za ritam, kontinuitet i formu - zaključio je Gajić

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track