Kreg Belami iz Liverpula u Kardif siti
Foto: REUTERS

Vratio se prvoj ljubavi

Kreg Belami iz Liverpula u Kardif siti

Fudbal -
Kardif je klub za koji Belami oduvek navija, budući da je i rođen u tom gradu. Belami je nastupao za Kardif u sezoni 2010/2011 na pozajmici, kada je bio igrač Mančester sitija

LIVERPUL - Dosadašnji fudbaler Liverpula Kreg Belami (Craig Bellamy) potpisao je dvogodišnji ugovor sa Kardif sitijem, klubom za koji je ranije već nastupao. Belami je uspešno prošao lekarske preglede i potpisao je ugovor, saopštio je Kardif siti.

U saopštenju se, međutim, ne navodi za koju sumu je Belami prešao u taj velški klub koji nastupa u drugoj engleskoj ligi, Čempionšipu. Kardif je klub za koji Belami oduvek navija, budući da je i rođen u tom gradu. Belami je nastupao za Kardif u sezoni 2010/2011 na pozajmici, kada je bio igrač Mančester sitija.

Belami ima 33 godine i polako privodi kraju svoju karijeru. U Kardifu će nositi dres sa brojem 39. Za Liverpul je igrao u dva navrata, u sezoni 2006/2007 i prošle sezone kada se vratio jer je želeo da popravi utisak, što je na kraju i uspeo jer je bio jedan od boljih igrača Liverpula u inače lošoj sezoni tog kluba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track