LAMPARD BROJI POSLEDNJE SATE NA KLUPI: Čelsi traži zamenu za legendu
Foto: EPA/ANDY RAIN

iscurelo strpljenje

LAMPARD BROJI POSLEDNJE SATE NA KLUPI: Čelsi traži zamenu za legendu

Fudbal -


Frenk Lampard broji poslednje sate kao trener fudbalera Čelsija.

Britanski mediji prenose, da ekipa danas neće trenirati, a da će na prvom sledećem okupljanju legenda kluba, koja je od 2019. godine na mestu šefa struke izostati.

Razlog za to su slabi rezultati i tek deveto mesto u Premijer ligi. Posle serije od 14 mečeva bez poraza krenuo je strmoglavi pad, pa Lampardov tim na poslednjih deset utakmica ima samo četiri trijumfa (dva u FA kupu), remi sa Aston Vilom i pet poraza u ligi.

Govoreći pre meča sa Lutonom, Lampard je rekao da je borac.

"Tako sam kao igrač uspeo da napravim karijeru. Nije mi bilo potrebno da se vraćam. Vratio sam se sa željom da budem uspešan. Znao sam da će biti teških situacija i stvari koje ne možete da kontrolišite kao što ste radili dok ste bili igrač", rekao je Lampard koji je preuzeo Čelsi u leto 2019. godine.

Britanski mediji kao jednog od potencijalnih zamenika Lamparda na klupi Čelsija navode bivšeg trenera Pari Sen Žermena Tomasa Tuhela.

Plavci su minulog leta na pojačanja utrošili oko 250.000.000 evra, u klub su stigli nemački reprezentativci Timo Verner i Kai Haverc, zatim engleski reprezentativac Ben Čilvel, bivši kapiten Pari Sen Žermena Tijago Silva, golman Eduard Mendi, kao i Hakim Zijeh iz Ajaksa i talentovani Malang Sar.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track