PIKSI POSTAJE SELEKTOR SRBIJE, PLATA 1.000.000 EVRA: Legenda u reprezentaciji posle 20 godina!
Foto: Starsport©

pada dogovor

PIKSI POSTAJE SELEKTOR SRBIJE, PLATA 1.000.000 EVRA: Legenda u reprezentaciji posle 20 godina!

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Srbije dobija selektora i on se zove Dragan Stojković!

Kako saznaju "Novosti", Piksiju je prvo bila ponuđena godišnja plata od 825.000 evra, ali u dodatnim pregovorima Fudbalskog saveza Srbije i legende jugoslovenskog fudbala ta suma je očigledno - "zaokružena" na milion.

Prema poslednjim informacijama tog lista, Piksi je po svemu sudeću rekao "DA" Fudbalskom savezu Srbije!

Najveći problem u pregovorima FSS i Stojkovića bio je novac, ali je izgleda i to rešeno, pa bi Stojković trebalo da i zvanično postane selektor "orlova" početkom ili najkasnije sredinom februara i tako nasledi Ljubišu Tumbakovića.

Očigledno je da ovo rešenje za klupu Srbije stiže u poslednji čas, pošto "orlove" već 24. marta očekuje prvi meč u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Srbija će tada dočekati Republiku Irsku, 27. marta će stići Portugal i Kristijano Ronaldo, dok 30. marta "orlovi" gostuju u Azerbejdžanu. Biće to već tri od osam kvalifikacionih utakmica odigranih vrlo brzo po Piksijevom očekivanom stupanju na mesto selektora...

Stojković bi tako trebalo da se vrati u Fudbalski savez posle punih 15 godina, kada je napustio mesto predsednika tadašnjeg FS Srbije i Crne Gore. Poslednji meč u dresu tadašnje reprezentacije Jugoslavije upisao je pre sada već 20 godina, na oproštaju protiv Japana 2001.

Inter – Milan

U trenutku kad ni jednima ni drugima ne odgovara, Inter i Milan sastaće se večeras (20.45) u četvrtfinalu Kupa Italije. Serija A za oba tima je prioritet, ali derbi je derbi. Kvota na Inter je 2,15, iks je 3,45, a dvojka 3,35.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter – Milan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track