DRULOVIĆ O NOVOM SELEKTORU: Piksi je DOBRO rešenje, 1.000.000 evra je mnogo manja plata nego u Kini! (KURIR TELEVIZIJA)

Fudbal -

Ljubinko Drulović, nekadašnji fudbaler Partizana, Benfike i selektora mlade reprezentacije, sa kojom je osvojio evropsko prvenstvo u Litvaniji 2013. godine. gostovao je u "Pulsu Srbije" na Kurir televiziji.

Komentarišući mogućnost da bi Dragan Stojković Piksi trebalo da se vrati u Fudbalski savez posle punih 15 godina, kada je napustio mesto predsednika tadašnjeg Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore, ocenio je da je najbolje rešenje za Srbiju domaći stručnjak.

"Piksi je dobro rešenje u ovom trenutku. Iako nije bio u Srbiji, dobro poznaje stanje u srpskom fudbalu, dobro poznaje situaciju sa svim igračima i naš mentalitet", rekao je Drulović.

Kaže da Piksi ima tu lidersku harizmu koja je važna u ovom trenutku i da na psihološkom i motivacionom planu može da donese mnogo našoj reprezentaciji i da doprinese da "pokušamo da se kvalifikujemo na Svetsko prvenstvo" u Kataru 2022. godine.

Drulović ističe da je Piksi imao odličan ugovor u Kini i da je plata od ponuđenih milion evra značajno niža od one u Kini.

"Sigurno da plata od milion evra nije normalna u srpskim uslovima i u našem bližem okruženju, ali sigurno je da su u FSS pokušali da nađu kompromis koji je važan za obe strane, da bi Piksi došao na čelo srpske reprezentacije," zaključio je Drulović.

OVDE MOŽETE GLEDATI KURIR TV UŽIVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track