REČI LUKE JOVIĆA ODZVANJAJU! Dobro će ih zapamtiti i Zinedin Zidan: Nemam ja šta da se dokazujem BILO KOME!
Foto: Profimedia

BLISTA U BUNDESLIGI

REČI LUKE JOVIĆA ODZVANJAJU! Dobro će ih zapamtiti i Zinedin Zidan: Nemam ja šta da se dokazujem BILO KOME!

Fudbal -

Srpski fudbaler od dolaska u redove Ajntrahta blista na terenu.

Iako se u Real Madridu nije proslavio, sve je t nadoknadio povratkom u redove Bundeslgaša u kojem nema meča na kom nije dao gol.

Najpre je postigao dva pogotka u trijumfu od 3:1 protiv Šalkea, a nakon remija s Frajburgom u kome je u sredu igrao takođe samo u završnici, ove subote je gol dao i po ulasku u igru na gostovanju Arminiji - za konačnih 1:5. Impresivno!

Luka Jović, Filip Kostić
foto: Profimedia

Upitan na konferenciji, na kojoj je otkrio da je vrlo malo pričao sa Zidanom, da li planira povratak u Real, da li smatra da će njegove dobre igre biti zapažene u Madridu, odgovorio je ovako:

"Ne bih da gledam toliko u budućnost. Fokusiran sam na Ajntraht i na to da se oporavim 100 odsto, da mogu igram ponovo svih 90 minuta. Nemam ja šta da se dokazujem bilo kome. Znam da sam dobar fudbaler", bio je jasan srpski golgeter.

I Everton i Lester su u vrhu tabele, u dobroj su formi, pa nas večeras od 21.15 očekuje odličan meč na Gudisonu. Favorita nema, pošto je kvota na keca i dvojku identična – 2,75, iks je 3,05, a kvota na 3+ je 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Everton – Lester.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja