MARADONA IMA 2 SEFA I NIKO NE MOŽE DA IH OTVORI: Nalaze se u Dubaiju i ne zna se šta je u njima! BUKTI RAT OKO NASLEDSTVA
Foto: Profimedia

NOVI DETALJI

MARADONA IMA 2 SEFA I NIKO NE MOŽE DA IH OTVORI: Nalaze se u Dubaiju i ne zna se šta je u njima! BUKTI RAT OKO NASLEDSTVA

Fudbal -

Dijego Armando Maradona je svojevremeno živeo sedam godina u Dubaiju i u sobi je imao dva zaključana sefa kojima niko ne može da pristupi.

Imovina Dijega Armanda Maradone u trenutku njegove smrti vredela je 75 miliona dolara, a svoj deo kolača tražiće čak 11 njegove dece.

Za sobom je ostavio petoro priznate dece i još šestoro za koje se sumnja da ih je napravio legendarni argentinski fudbaler!

Maradona
foto: Profimedia

Nakon pretrage Maradoninog doma u Dubaiju otkriveno je da ima dva zaključana sefa i to je podiglo dosta prašine u Argentini. Uveliko se spekuliše o tome šta se nalazi u njima, posebno što je kuća u Emiratima bila njegovo može slobodno da se kaže tajno mesto.

- Niko ne zna zapravo šta je u njima - prenosi španski "AS".

Izvor blizak fudbaleru imao je šta da prokomentariše na ovu temu.

- To su stvari koje je Maradona čuvao i samo Maradona zna šta je čuvao. To mogu da budu dirhami, satovi, dolari ili ništa. Ostavio je tamo sefove i nije ih otvorio više od dve godine - naveo je njegov izvor.

Sef
foto: Profimedia

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track