U ZLATANOVOM REČNIKU TA REČ NE POSTOJI: Ibrahimović se oglasio posle žestokog sukoba sa Lukakuom VIDEO
Foto: screenshot

bura se ne stišava

U ZLATANOVOM REČNIKU TA REČ NE POSTOJI: Ibrahimović se oglasio posle žestokog sukoba sa Lukakuom VIDEO

Fudbal -

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović oglasio se dan posle meča sa Interom i žestokog sukoba sa napadačem Intera Romelom Lukakuom.

Ibrahimović i Lukaku su se prostački vređali na engleskom, pa je čitava planeta mogla da čuje šta su jedan drugom izgovorili.

Među psovkama i uvredama, bilo je i reči koje su mnogi iskoristili da Ibrahimovića optuže za rasizam.

On je Lukaku rekao "Magarče, nazovi mamu i radite ona vaša vudu sr*nja", nakon što ga je Belgijanac pozvao van terena da se razračunaju.

Dan kasnije, Ibrahimović je demativao da je to imalo bilo kakve veze sa rasizmom i ističe da za njega ta reč ne postoji.

- U Zlatanovom svetu nema mesta za rasizam. Svi smo ista rasa, svi smo jednaki. Samo su neki igrači bolji od drugih - napisao je Ibrahimović i podelio stari snimak gde se igraju deca bele i tamne boje kože, koji je i on sam objavio na leto 2020. godine.

Inače, Inter je na kraju pobedio, iako je Milan poveo golom Ibrahimovića u 31. minutu. Upravo je Ibrahimović u 58. minutu isključen zbog drugog žutog kartona, koji je dobio posle starta nad Kolarovim. Lukaku je u 71. minutu poravnao rezultat, a Eriksen u 97. minutu doneo veliko slavlje Interu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track