DAJTE MIHI MESTO SELEKTORA I PUSTITE GA DA RADI: Dragan Đurić ima rešenje za "orlove", ista priča je sa PIKSIJEM I SAVOM!
Foto: Marina Lopicic

moglo bi da upali

DAJTE MIHI MESTO SELEKTORA I PUSTITE GA DA RADI: Dragan Đurić ima rešenje za "orlove", ista priča je sa PIKSIJEM I SAVOM!

Fudbal -

Nekadašnji presednik Partizana Dragan Đurić, čovek pod čijim su vođstvom crno-beli vladali Srbijom, s velikom pažnjom prati dešavanja u našem fudbalu, pa tako i učinak reprezentacije.

A tu je već duže vreme goruća tema upražnjeno mesto selektora i činjenica da na manje od dva meseca do početka kvalifikacija za Svetsko prvenstvo nemamo čoveka koji će voditi "orlove".

Siniša Mihajlović
foto: Profimedia

- Što se tiče izbora za selektora, u igri su tri čoveka:Piksi, Savo Milošević i Siniša Mihajlović. Meni je Siniša prioritet iako znam da on ne može i neće prihvatiti. On ima autoritet, veliko poštovanje kako u Srbiji, tako i u Italiji. Tito mu nije ravan. Izrastao je u ozbiljnog trenera. Ne bih birao sredstva da njega dovedem jer je prošao sve. Ima ime, drskost. Ima sve što treba da ima selektor. Piksi i Savo imaju iste te osobine, dobri su stručnjaci i dobri ljudi - kaže Đurić za Kurir, pa se osvrće i na prethodnog šefa struke:

Ljubiša Tumbaković
foto: @starsport

- Vidite Ljubišu Tumbakovića. Pobedio Norvešku, tad je bio bog, kralj. Izgubio jednu utakmicu od Škotske na Marakani i taj kralj i bog više ne postoji. Gotovo. Nema ga. Sad biramo novog selektora. To je novi problem. Ako bude kao dosad i ne pustimo tog čoveka da radi, ništa od cele priče. Moramo biti strpljivi dati selektoru više vremena i ukazati mu veće poverenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track