NEVIĐENA HAJKA NA ZIDANA! Francuz oterao Jovića on PROCVETAO, Real se BRUKA gde stigne, a sada i KAPITEN napušta brod koji tone!
Foto: AP

teški dani

NEVIĐENA HAJKA NA ZIDANA! Francuz oterao Jovića on PROCVETAO, Real se BRUKA gde stigne, a sada i KAPITEN napušta brod koji tone!

Fudbal -

Velika kriza drma Real Madrid, a na udaru javnosti je trener " kraljevskog kluba Zinedin Zidan.

Francuz je osvajanjem titule neko vreme kupio mir u Madridu ali " medeni mesec" je brzo prošao.

Real je nakon poraza od Atletiko Bilbaa u Superkupu Španije, doživeo pravu bruku u Kupu porazom od trećeligaša Alkojana, a šanse u prvenstvu svedene su im na puku teoriju nakon poraza od Levantea na svom terenu(1:2)

Na Zidana se obrušila prava lavina, a sve se poklopilo sa sa odlaskom srspkog igrača Luka Jovića u Ajntraht gde ponovo rešeta mreže, kao i pre neki dan norveškog čuda od deteta Martina Edegarda koji je otišao u Arsenal.

Luka Jović, Zinedin Zidan
foto: Profimedia

A da kriza bude još veća, poslednjeg dana prvog meseca u godini pojavila se informacija da se kapiten ekipe Serhio Ramos sprema da spakuje kofere i pobegne glavom bez obzira, što je samo novi dokaz da su fudbaleri okrenuli leđa Zidanu.

Španska "Marka" navodi da je veliki problem za Real i situacija sa njihovim kapitenom. Pregovori kluba i legende su u jednom trenutku stali i sve je zakomplikovao početak 2021 godine i dolazak januara meseca.

Ramos je ušao u poslednjih šest meseci ugovora i može slobodno da pregovara sa drugim klubovima o eventualnoj saradnji. Pomenuti list navodi i da su Ramos i Real trenutno dosta udaljeni jedni od drugih, a ostaje da se vidi hoće li Madriđani uspeti da zadrže na još bar godinu dana svog legendarnog defanzivca. ili će on, kako to Englezi već javljaju karijeru nastaviti u Mančester junajtedu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track