KLEOPATRA MIHI PRE 25 GODINA PREDVIDELA BOLEST I NE SAMO TO! Mihajlović u knjizi otkrio šokantne detalje!
Foto: EPA

Neverovatno

KLEOPATRA MIHI PRE 25 GODINA PREDVIDELA BOLEST I NE SAMO TO! Mihajlović u knjizi otkrio šokantne detalje!

Fudbal -

Knjiga Siniše Mihajlovića "Utakmica života", postala je pravi bestseler u Italiji, a u njoj je legendarni srpski fudbaler, a sada trener Bolonje, otkrio do sada nepoznate stvari.

U jednom poglavlju knjige Miha se posebno bavi odnosom sa 90-tih godina popularnom proročicom Kleopatrom.

Mihajlović navodi da je sve počelo kada je Kleopatra predviđala budućnost saigraču Vladanu Lukiću, koji joj je doneo fotografiju šampionske ekipe Crvene zvezde na kojoj je bio i Siniša.

Vladan Lukić
foto: Starsport©

Kasnije je Lukić, kako se navodi u knjizi, Mihajloviću preneo reči Kleopatre, koja mu je rekla da će se Siniša razboleti u kasnijem dobu.

- U roku od nedelju dana doživeće nesreću, nakon čega će imati ozbiljnih problema kod kuće - rekla je navodno Kleopatra Lukiću pokazujući prstom na Mihajlovića.

Kleopatra, proročica
foto: Printscreen

Siniša nije poverovao u stavove proročice koje mu je saopštio Lukić. Ali se sve promenilo kada je četiri dana kasnije doživeo saobraćajku. U njegov automobil se zakucalo drugo vozilo, ali se sve završilo bez većih posledica.

Setio se i njenih reči o problemima kod kuće kada se posvađao s roditeljima, a otac mu patio od nesanice. Tada je ozbiljno shvatio Kleopatrine mogućnosti i odlučio je da joj se obrati za pomoć.

Kleopatra mu je na prvoj seansi rekla da ga je omađijala jedna žena. Savetovala ga je da dobro pretraži kuću, a on je pronašao krpu u kojoj su bili umotani nokti i grančice oko koje su bile namotane dlake.

Siniša Mihajlović
foto: Profimedia

- Sve ovo je zbog svađe sa porodicom i prijateljima. Za nju su oni neprijatelji. Ne puštajte je u kuću i ne primajte nikakve poklone od nje - bio je savet koji je dobio od Kleopatre - navodi Mihajlović u knjizi.

Ali to nisu bila jedina proricanja koja je dobio:

- Tvoji roditelji se nikad neće vratiti u rodnu kuću (napustili rodno Borovo tokom rata).

- Neko iz vaše porodice ce nositi uniformu (brat policajac).

- Imaćete puno dece, više od četvoro, ali jedno od njih neće živeti sa vama (mMhajlovićev najstariji sin Marko, živi sa majkom, dok iz braka sa Arijanom ima petoro dece).

- Igraćete u Italiji i tamo ćete dugo ostati.

- Sa 50 godina ozbiljno ćete se razboleti. Ali pobedićete bolest i tada ćete postići veliki uspeh.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track